Меню
Час роботи магазину:
  • Щодня: 09:00 - 19:00

Міні-Мультитул NexTool BOTTLE OPENER Happy Hero KT5007B

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 45388-5605
Відгуки: (0)
Виробники NexTool
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Питання (0)
  • Відгуки (0)

nextool-logo.jpg

Опис мультитула NexTool KT5007B:

Мультітули вийшли за межі своїх традиційно наділених функцій. Все частіше компанії експериментують з дизайнерськими рішеннями, створюючи такі вироби, які не тільки практичні, але ще й цікаві зовні. Ці стильні атрибути здатні виділити вас з натовпу і підкреслити індивідуальність власника. Таким виробником є і фірма NexTool, взяла за правило радувати споживачів надійними, і в той же час незвичайними, продуктами. Отже, пропонуємо вашій увазі модель KT5007B Happy Hero.

«Щасливий герой» в перекладі означає назва примірника. І дійсно, скориставшись їм, власник мультиинструмента стає трішки щасливішими. По-перше, такий мультитул має дуже компактні розміри, і більше нагадує простий брелок. Його запросто можна носити з собою щодня куди завгодно, і ви навіть не відчуєте його вага – всього лише 21 грам. По-друге, в основі виробництво – надійний матеріал. А саме, стійка до корозії сталь марки 3Cr13. Твердість металевого сплаву досягає 57 одиниць Роквелла, відповідно, модель з такого матеріалу надійна і довговічна. Ви можете не турбуватися про те, що виріб зламається раптово. Більш того, навіть подряпини і дрібні подряпини не страшні, справа в тому, що на поверхні такої стали вони практично не видно.

Довжина мультитула 74 міліметра, ширина 38 міліметрів, товщина 3 мм В комплекті є карабін для зручного кріплення на одязі. У примірнику 4 інструменту: викрутки, гайкові ключі, пристосування для вилучення цвяхів, відкривачка для пляшок. Всі найпоширеніші функції, які знадобляться на полюванні, риболовлі, під час походу, на вилазці, вдома і на роботі. У вироби цікавий дизайн – зовні нагадує забавного пінгвіна з мультфільму. Гумор і оригінальність – фірмові риси виробника кишенькових мультитула.

До того ж, це міцна модель з надійного матеріалу. Годиться в якості подарунка як офісному працівнику, так і ентузіасту – любителю активного відпочинку поза домом. Гарантія на виріб – 1 рік.

Характеристики
Гарантия 1 рік
Цвет мультитула сірий , сріблястий
Размер в раскрытом состоянии 74 мм
Тип мультитула аксесуар , брелок для ключів , кишеньковий
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

320 грн
Покупка в розстрочку від Приватбанк до 25 платежів
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.