Меню
Час роботи магазину:
  • Щодня: 09:00 - 19:00

Апарат для електростимуляції м'язів 4FIZJO Combo PRO+ 2 в 1 R-C101C

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 4424 - 109
Відгуки: (0)
Виробники 4FIZJO
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Питання (0)
  • Відгуки (0)

М'язовий електростимулятор від польського бренду 4FIZJO - це пристрій, що використовує електричні імпульси для ефективного впливу на м'язи. Його можна налаштувати під індивідуальні потреби користувача, вибравши потужність та режим масажу. Міостимуляція допоможе: зняти біль, укріпити та розслабити м'язи, збільшити діапазон рухів та покращити кровообіг.

Апарат для електростимуляції від 4FIZJO є портативним приладом, що дозволяє проводити сеанси будь-де та будь-коли. Живиться від вбудованого акумулятора (в комплекті USB кабель для заряджання). Пристрій є 4-канальним та два три режими роботи:

TENS - це режим електростимуляції, який знімає біль. Електричні імпульси, що надсилаються через електроди на шкірі, блокують больові сигнали до мозку. TENS ефективно знімає різні види болю, такі як біль у спині та невралгія. Користувач може регулювати інтенсивність та частоту імпульсів.

EMS - це режим електростимуляції, який стимулює м'язи. Це ідеальний вибір для активних людей та спортсменів. Електричні імпульси стимулюють і зміцнюють м'язи. EMS допомагає наростити м’язову силу та витривалість, покращити кровообіг і сприяє відновленню після травм. Регулюючи інтенсивність і частоту імпульсів, користувач може адаптувати тренування під свої потреби.

Великий дисплей та інтуїтивно зрозуміле управління дозволяють легко орієнтуватися в меню та персоналізувати програми. Присутня функція блокування клавіатури, що запобігає випадковій зміні режимів, а після виключення стимулятор запам'ятовує останні налаштування. Для додаткової безпеки користувача, пристрій оснащений датчиком виявлення обриву на проводах. До набору також входить комплект з 8 електродів розміром 5 x 5 см та з'єднувальні проводи. Передбачена можливість підключення додаткових аксесуарів.

М'язовий електростимулятор відомого бренду 4FIZJO є медичним виробом та має сертифікат CE 2460 відповідно до Директиви 93/42/ECC. Зареєстрований в Управлінні реєстрації медичних виробів Польщі. Його можуть використовувати як різноманітні установи, так і приватні особи. Це якісний та безпечний прилад, який допоможе покращити самопочуття.

ОСОБЛИВОСТІ:

  • 4 канали
  • 2 режими роботи
  • 50 програми
  • 40 рівнів інтенсивності
  • 8 електродів
  • живлення від вбудованого акумулятора
Характеристики
Вага 0.4 кг
Вид масажера Міостимулятор
Вид масажу Імпульсний; Мікрострумовий
Гарантія 6 місяців
Додаткові характеристики Функція блокування клавіатури; Датчик виявлення обриву проводів; Пам'ять останніх налаштувань
Живлення Акумулятор
Кількість в упаковці, шт 1
Кількість режимів масажу 2
Країна реєстрації бренду Польща
Насадки 8 електродів розміром 5 x 5 см
Особливості 4 канали; 50 програм; 40 рівнів інтенсивності
Функції Микрокомпьютер; Регулювання інтенсивності масажу
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

4 849 грн 6 198 грн
Ви заощаджуєте: 1 349 грн -22%
Покупка в розстрочку від Приватбанк до 25 платежів
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.