Меню
Час роботи магазину:
  • Щодня: 09:00 - 19:00

Дитячий електромобіль Spoko SP-1699 синій

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 2814-34097
Відгуки: (0)
Виробники Siker
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Питання (0)
  • Відгуки (0)
Дитячий електромобіль Spoko SP-1699

Надзвичайно розкішний дитячий електромобіль Spoko SP-1699 подарує малюку незабутні враження, а люблячим батькам один із способів чудово провести час з дитиною як в будинку, так і на свіжому повітрі. Доволі потужний двигун дозволить насолоджуватися дійсно динамічними та активними рухами транспорту. Обрати дитячий електромобіль саме цієї моделі варто з точки зору комфорту для малюка. Просторе крісло дозволяє зручно розміститися дитині. Система амортизації на всі чотири колеса пом'якшує їзду по бруківці, малому та середньому розмірі гравію. Спеціальний шоковий абсорбер поглинає раптові поштовхи та помірні ненавмисні удари автівки у випадку, якщо дитина не впорається з керуванням і зіткнеться з бордюром чи садовим парканом.

Враховуючи невгамовність та допитливість дітей, для покращення рівня безпеки варто замовити дитячий електричний автомобіль саме даної моделі. Повноцінні високі двері захищають водіїв від потенційних загроз та виключають імовірність випадання з салону під час їзди. Авто облаштоване дистанційним керування через пульт з чутливим каналом зв'язку для миттєвої реакції. При необхідності, є можливість обмежити швидкість автівки, на вибір доступно 3 режими. Також змінюється висота (кліренс) авто, щоб краще налаштувати автівку під середовище експлуатації та зріст дитини.

Купити електромобіль дитячий SP-1699 раціонально з точки зору економічності. Система розумного живлення здійснює оптимізацію зарядки батареї та корегує розхід енергії. Відтак забезпечується повний функціонал всіх можливостей, а термін придатності батареї буде подовжено.

Говорячи про функції. Автівка обладнана світловими та звуковими ефектами. Є декілька програм відтворення медіа для розваги та навчання англійській мові. Функція програвання музики в комбінації з проблисковими маячками влаштує справжню пляжну вечірку. Встановлені LED фари у ввімкненому режимі всім яскраво повідомлять, що на районі з'явилась "файна іномарка".

Технічні характеристики дитячого електромобілю допоможуть краще оцінити його можливості:

Колір: синій.

Вік – 2-3 роки.

Акумулятор - 12V11Ah.

Розміри (ДхШхВ) – 143х78х86 см.

Передачі - 3-ступінчасте регулювання швидкості.

Гальма - Гальмування двигуном.

Потужність двигуна - 4 х 380 Вт.

Радіокерування – Так.

Час безперервної їзди – 50 хв.

Кількість посадкових місць – 2.

Максимальна вантажопідйомність – 35 кг.

Додаткові характеристики: Ключовий запуск; 2,4G пульт дистанційного керування Bluetooth; Світлодіодні фари.

Вага – 31.2 кг.

]]>
Характеристики
Виробник Siker
Артикул 42400313
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

6 481 грн
Покупка в розстрочку від Приватбанк до 25 платежів
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.