Меню
Час роботи магазину:
  • Щодня: 09:00 - 19:00

Дитячий електричний автомобіль Spoko SP-611 зелений

  • Наявність: В наявності
  • Код товару: 2823-34097
Відгуки: (0)
Виробники Siker
  • Огляд товару
  • Характеристики
  • Питання (0)
  • Відгуки (0)
Дитячий електричний автомобіль Spoko SP-611

Маленький та жвавий дитячий електричний автомобіль Spoko SP-611 дозволить малюку звеселятися, а дбайливим батькам чудово провести час з дитиною у приміщенні та на свіжому повітрі. Виріб дещо відрізняється від традиційного поняття автомобіля.

Купити дитячий електричний автомобіль SP-611 варто для того, щоб зручно розмістити своє крихітне диво у сидячому положенні на деякий час. Спереду розміщено обідній столик, щоб годувати дитину. Ремінь безпеки на три точки дозволить зафіксувати малюка від випадкового випадання і запобігти непередбачуваній втечі у більш дорослому віці.

Модель Spoko SP-611 ззаду на корпусі має ручки для тримання, відтак малюки можуть спиратися на виріб та тренуватися у ходьбі. Спочатку вони намагатимуться лише штовхати автівку, згодом забажають тягнути, а далі відчують рівновагу тіла та будуть активно мандрувати.

Окрім цього, обрати електричний автомобіль дитячий буде чудовою ідеєю завдяки тому, що автівка слугує своєрідним розважальним центром. У виріб інстальовано динамік для відтворення музики, ритмічних дитячих пісень та тематичних звуків. Також є ряд кольорових світлових вогнів, що зацікавлять дитину та в комбінації зі звуковою програмою дозволять вивчити кольори.

У комплектації наявний пульт дистанційного керування. Вам не доведеться кожного разу підходити на вимогу дитини, а зможете задовольнити певні потреби на відстані.

УВАГА!!! НЕ ДОЗВОЛЯЙТЕ БАВИТИСЯ ТА ВЗАЄМОДІЯТИ МАЛЮКАМ З ВИРОБОМ В ЗОНІ ПІДВИЩЕНОГО РИЗИКУ (наявність сходів у приміщені, відкритих камінів та вогню, вело доріжок поблизу тощо). Організовуйте активність лише у безпечному місці.

Познайомитись детальніше з виробом допоможуть технічні характеристики:

Колір: зелений.

Акумулятор: 6v4ah.

Вік - 2 - 3 роки.

Гальма - Гальмування двигуном.

Кількість посадкових місць – 1.

Максимальна вантажопідйомність - 50 кг.

Вага – 3,5 кг.

Розміри (ДхШхВ) – 62х51х48 см.

Електричний домашній автомобіль Spoko SP-611 оснащений різнокольоровими вогнями, цікавою музикою та дистанційним керуванням для легкого контролю зі сторони батьків.

]]>
Характеристики
Виробник Siker
Артикул 42400324
Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

2 070 грн
Покупка в розстрочку від Приватбанк до 25 платежів
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.