Меню
Час роботи магазину:
  • Щодня: 09:00 - 19:00

Морожениця ProfiCook PC-ICM 1140

  • Наявність: Немає в наявності
  • Код товару: 2226 - 1777
Відгуки: (0)
Виробники Profi Cook
  • Огляд товару
  • Питання (0)
  • Відгуки (0)

Морозиво - ласощі, які люблять практично всі, не тільки в спекотні дні. З сьогоднішнього дня їх можна їсти де завгодно і скільки завгодно. Завдяки машині для морозива і рецептам, що додаються до неї, ви можете приготувати морозиво, яке вам найбільше подобається. До 1800 л. Приблизно через 20-45 хвилин ви зможете насолодитися смаком морозива, сорбетів чи заморожених йогуртів. Все, що вам потрібно зробити, це вставити масу і встановити час роботи.


Домашня морозивниця допоможе приготувати холодні десерти із натуральних інгредієнтів потрібної консистенції. Ви можете приготувати не тільки морозиво, але й сорбети, заморожені йогурти та коктейлі. Коли вам заманеться.


Ключем до приготування морозива є перемішування, яке надає морозиві бархатистої, гладкої текстури. У морозиві використовується стабільний і тихий двигун потужністю 12 Вт та міцна мішалка. Другим чинником є низька температура. При температурі нижче 10 С морозиво стає швидше. Тому в пристрої використовується знімна чаша з подвійними стінками. Він набагато довше тримає температуру, заморожуючи суміш усередині.


Після закриття машини можна додати інгредієнти, використовуючи отвір у кришці. Можна встановити час роботи на сенсорній панелі. Завдяки металевому корпусу та гумовим ніжкам пристрій безпечний та довговічний.


Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

2 279 грн 2 552 грн
Ви заощаджуєте: 273 грн -11%
Покупка в розстрочку від Приватбанк до 25 платежів
Відгуків0
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Відгуків про цей товар ще не було.